Petra Steenhuis-Geelhoedt wordt nieuwe coach van DOT Oss

Korfbalverenging DOT Oss heeft in de vorm van Petra Steenhuis-Geelhoedt een nieuwe coach aangetrokken voor haar vlaggenschip. Zij volgt vanaf komend seizoen Gert Vermaas op, die dit seizoen na het vertrek van Frans Kuster de coaching tijdelijk op hem nam.

 

De oud-international speelde zelf jarenlang in de top van het Nederlandse korfbal bij Oost-Arnhem en DKOD, maar moest vanwege een zware knieblessure  haar korfbalschoenen aan de wilgen hangen. Vrij snel daarna vervolgde ze haar carrière als coach en was onder andere actief bij topverenigingen als Oost-Arnhem, Rust Roest en DSC.

 

Petra is getrouwd  en moeder van drie kinderen. Na het succesvol afronden van haar CIOS opleiding werkt ze nu als groepsleerkracht in het basisonderwijs.

 

De vrouwelijke coach is geen onbekende van DOT Oss. Zij was namelijk al eerder actief bij Korfbalverenging TOP, dat later fuseerde tot DOT. Steenhuis-Geelhoedt staat bekend om haar gedrevenheid en passie voor korfbal. De technische commissie van de van de Osse korfbalvereniging hoopt met het aantrekken van deze succesvolle coach een nieuwe impuls te geven aan de prestaties van de selectie

Reactie schrijven

Commentaren: 0