Ellen Haverkate versterkt selectie KV DOT

We zijn blij dat we, net voor de start van het seizoen, verzekerd zijn van de diensten van Ellen Haverkate. De 31e jarige ervaren korfbalster komt over van het Eindhovense DSC.

Ellen begon op haar 7e met korfballen bij HKC in Hengelo. In haar studententijd stapte ze over naar studentenkorfbalvereniging Atilla, maar al snel kwam ze terecht bij DSC. Daar speelde ze o.a. een jaar in de selectie en leerde ze de fijne kneepjes van het vak.

Ellen is samen met haar vriend en drie kinderen in Berghem gaan wonen en wil daarom graag bij onze vereniging komen korfballen. Naast haar hobby's hardlopen, kamperen, tekenen/schilderen en lekker eten met vrienden is Ellen nog druk met het afronden van haar studie landschapsontwerper. Mocht je dus je tuin eens flink onder handen willen nemen, dan mag je haar altijd aanspreken.

Ellen geeft aan een goede eerste indruk te hebben van de club en heeft er veel zin in! Daarnaast wil ze graag nieuwe mensen leren kennen.

Wij zijn erg blij met de versterking. We zijn vorig jaar gepromoveerd naar de 1e klasse, een dame met ervaring op hoger niveau is dus een welkome toevoeging. Ellen, welkom bij onze vereniging en veel succes!