Schoolkorfbal

Draag JIJ onze sport een warm hart toe?

Je korfbalt zelf, of je kinderen spelen enthousiast korfbal. De hele familie doet mee. Binnen de lijnen, voor een sportieve wedstrijd, of buiten de lijnen om aan te moedigen. En daarna is er tijd om gezellig nog wat drinken of een praatje te maken. Je voelt je welkom.

Bij DOT houden we van deze sportieve gezelligheid en we willen graag een beetje groeien. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

 

Ben je graag met kinderen bezig?

Wij geloven dat DOT het beste groeit door onze jongste leden, letterlijk dan. We zoeken dan ook ouders en spelend clubgenoten, met of zonder korfbal ervaring, die het leuk vinden om jonge kinderen enthousiast te maken voor sport, liefst onze sport.

Hoe dan? Door korfbal gymlessen te verzorgen op basisscholen aan 4 tot 10 jarigen. Laat ze lekker rausen en het gevoel ervaren van lekker samen sporten. Zorg dat ze enthousiast thuiskomen met een uitnodiging om eens bij onze kangoeroes of Fjes te komen kijken.

De eerste lessen lijken hun vruchten al af te werpen, afgelopen jaar hebben we 7 nieuwe Fjes en 9 nieuwe Kangoeroes mogen verwelkomen.

 

Wil je een paar uur per jaar vrijmaken?

Zoals gezegd, korfbal ervaring is niet nodig. Wel de wil om overdag, tijdens schooluren, een dagje vrij te nemen van je normale taken om 1 of meerdere gymlessen te verzorgen. Je doet dit altijd met zijn tweeen. Er zijn ook mogelijkheden om het bij jouw kind(eren) op school te doen!

Wij zorgen voor een programma en, als je wilt, verzorgen we een instructie.

 

Help je mee?

Enthousiast geworden? Meld je dan bij ondergetekenden of stuur een e-mail naar school@kvdot.nl. Heb je een voorkeur, geef het aan.

 

Martijn, Lia, Ina, Simone, Ines en Wouter.