Met ingang van dit seizoen een nieuw lidmaatschap: AR-lidmaatschap

Er is steeds meer vraag naar een flexibel lidmaatschap. We zien de laatste tijd leden stoppen die niet meer de vaste verplichtingen willen. Met het AR-lidmaatschap kunnen leden aangeven dat ze zo af en toe wel een wedstrijd willen spelen. Daarnaast mogen AR-leden deelnemen aan trainingen. Oftewel een erg flexibel lidmaatschap.

 

Dit lidmaatschap valt wat contributie betreft tussen trainend lid en spelend lid, omdat zij geen volledig wedstrijdprogramma spelen. Een AR-lid wordt niet ingedeeld in een team, maar kan door de verschillende teams worden benaderd wanneer zij zelf niet over genoeg mensen beschikken. Met het indelen van de teams wordt dus ook geen rekening gehouden met AR-leden en zorgt de TC ervoor dat de teams voldoende bezetting hebben (idealiter 6 om 6 per team). Bij afmeldingen/verhinderingen/blessures/etc. kunnen naast de junioren ook de AR-leden worden benaderd. In overleg met de TC wordt bepaald hoe we de trainingen in kunnen richten, afhankelijk van het aantal AR-leden.

 

Voorwaarden:

  • Een AR-lid speelt maximaal 10 wedstrijden per seizoen. Bij meer wedstrijden wordt het lidmaatschap omgezet naar spelend lid, met de bijbehorende contributie. Uitzonderingen kunnen door het bestuur/de TC worden gemaakt, indien noodzakelijk.
  • De contributie voor een AR-lidmaatschap is vastgesteld op € 36,- per kwartaal.
  • De AR-leden worden in een WhatsApp-groep geplaatst samen met de aanvoerders van de teams. De aanvoerders kunnen hierin de AR-leden vragen om in te vallen.
  • Meld je aan als AR-lid als je ook daadwerkelijk met regelmaat beschikbaar en bereid bent om in te vallen/wedstrijden te spelen.
  • Als AR-lid wordt je minimaal ingedeeld in het takenschema, maximaal tweemaal per seizoen.

 

 

Ben jij enthousiast geworden? Meld jezelf dan aan via het inschrijfformulier op onze website en geef hierop aan dat je AR-lid wilt worden. Mail dit inschrijfformulier naar tc@kvdot.nl en ledenadministratie@kvdot.nl