Jeugdleden Kallima en June ontvangen kinderlintje!

Afgelopen woensdag 20 november ontvingen Kallima (D1) en June (A2) een lintje vanwege het vele werk dat zij vrijwillig verrichten. Bij ons op de club is wel bekend dat beide dames al jaren de meeste loten verkopen bij de Grote Clubactie en daarnaast ook jaarlijks collecteren voor het Fonds Gehandicapte Sport.

 

Wat de meeste leden van ons niet weten is dat zij ook actief zijn in het wijkcentrum van de Schadewijk en dat zij ook altijd goed voor hun oudere zus zorgen die een beperking heeft. Ze staan samen met hun ouders altijd klaar om hand en spandiensten te verrichten.

 

Wij nomineerden zowel Kallima als June voor een kinderlintje. Afgelopen woensdag was het zover. Met een smoesje lokten de ouders ze naar het gemeentehuis. Beide boos en teleurgesteld dat ze niet konden trainen, maar daar was al snel niks meer van over toen beide dames naar voren geroepen werden.

 

Wij zijn hartstikke trots dat we twee van zo’n actieve jeugdleden binnen onze vereniging hebben en hopen dat ze nog jaren met veel plezier bij onze vereniging actief blijven!

 

 

Namens het bestuur nogmaals gefeliciteerd! Goed bezig en ga vooral zo door!