Joan Vos keert terug op het oude nest

We zijn verheugd te kunnen melden dat Joan Vos komend seizoen in het blauw zwart van onze vereniging zal spelen.

Joan groeide op bij DOT en vertrok in de aspiranten naar DSC. Ze speelde met Deetos/Snel (Dordrecht), Koog Zaandijk (Koog a/d Zaan) en DSC (Eindhoven) in de korfballeague en speelde in  Oranje U16 en U19.

Met Koog Zaandijk speelde ze met en tegen de absolute top van Nederland en bereikte in 2015 en 2016 de Play-Offs in de korfballeague en speelde ze in een vol Ahoy en Ziggodome.

Joan is inmiddels bijna 28 jaar oud, woont sinds kort in Wijchen en werkt in Oss. Mede daarom kiest ze ervoor om bij ons te komen korfballen. 

We denken dat Joan met haar jarenlange korfballeague en hoofdklasse ervaring met name de jongere spelers van onze selectie veel bij kan brengen. We willen structureel  de stap omhoog maken en haar terugkeer draagt hier zeker aan bij.

Joan geeft zelf aan “Ik blij met mijn keuze en terugkeer op het oude nest. Ik heb onwijs veel zin in het nieuwe seizoen en ben blij deel te mogen uit maken van deze jonge leerzame groep. Korfballen op het hoogste niveau zat er helaas niet meer in. Ik ben namelijk werkzaam in de psychatrie als verpleegkundige en werk onregelmatige diensten. Ik ben blij dat ik mijn hobby mag blijven beoefenen bij DOT, en ben ze dankbaar voor deze mogelijkheid.”

We wensen Joan veel plezier, succes en bovenal een warm welkom terug bij onze mooie vereniging.

TC, Staf en Bestuur KV DOT

 

 

Archieffoto: Joan links in het rood in actie voor DSC