Update Corona (2)

Vanwege de nieuwe Coronaregels die tijdens de persconferentie zijn gecommuniceerd, zijn wij ook genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen: 

 

- De kantine zal tot nader order gesloten zijn. De kleedkamers, toiletten en tassenrek zullen wel bruikbaar zijn. 

- Het hek gaat op slot. Alleen spelers, trainers en scheidsrechters mogen het terrein betreden. Chauffeurs van bezoekende ploegen worden door het KNKV als teambegeleiding gezien en mogen het terrein op. Iedereen wordt vervolgens verzocht om na de training of wedstrijd direct naar huis te gaan of naar de kleedkamer en daarna direct naar huis te gaan. 

- Er zullen weer coördinatoren komen. Eén coördinator bij de poort en een coördinator op het terrein. Zij zullen controleren of alle maatregelen worden nageleefd. Op woensdag en vrijdag zullen dit vrijwilligers zijn. In het weekend zullen dit de volgens het takenschema ingeplande bardiensten zijn. Voor de coördinatoren zal een checklist met uitleg en instructie klaar liggen. Keukendiensten komen te vervallen. Zij zullen hun vervallen taak in een later takenschema inhalen.  

- De gang zal eenrichtingsverkeer worden. Dus bij de ingang aan de parkeerplaatszijde naar binnen en bij de uitgang aan de zijde van de materialenhokken naar buiten. Na de training/wedstrijd zullen we dus even om moeten lopen van het materialenhok naar de ingang, maar op deze manier hoeven teams elkaar niet te kruisen waardoor de onderlinge afstand beter kan worden bewaard. 

- Bij uitwedstrijden wordt het dragen van mondkapjes in de auto sterk geadviseerd. 

- Blijf rekening houden met de anderhalve meter afstand van elkaar. Dus ook bij het tassenrek en in het materialenhok. Ben geduldig en geef elkaar de ruimte. Blijf tevens je handen ontsmetten bij binnenkomst en check jezelf in middels de QR-code bij de ingang.  

 

Het is helaas een stap terug. Het is echter niet anders. Dit is wat wij moeten doen om elkaar gezond te houden, maar ook om ons aan de nationaal geldende regels te houden. Wij beseffen ons dat velen ‘Corona-moe’ zullen zijn, dit is echter wat we samen zullen moeten doen om een verdere lock-down te voorkomen. Een volgende stap zal zijn dat we niet meer mogen spelen of trainen. Laten we dit met zijn allen voorkomen. Er zullen coördinatoren zijn, maar spreek ook elkaar aan. Gezond blijven en mogen sporten zijn immers gezamenlijke doelen.  

 

Succes en blijf gezond,

 

Het Bestuur & het Corona-projectteam