GIGA Kangoeroe Klupdag

De GIGA Kangoeroe Klupdag is voor kleuters van 3 t/m 6 jaar. Hier leert men spelenderwijs bewegen en sporten. Natuurlijk zit er bij de kangoeroe klup is knipoog naar het korfbalspel. Met plezier leren en bewegen staat voorop! 

Funny
Funny
Jumper
Jumper

Binnen de kangoeroe klup zijn vier verschillende soorten kangoeroes, namelijk Jumper, Scoro, Spurt en Funny. De eerste vier keer als je komt ontvang je een iedere keer een ander plaatje van de kangoeroes. Nadat je alle vier de kangoeroes hebt verzamelt, zal je een keuze moeten maken of je lid wil worden van de kangoeroe klup.

 

Als lid van de kangoeroes mag je ook deelnemen aan alle leuke activiteiten die er binnen de vereniging georganiseerd worden, te denken aan:

 - Carnaval

 - Sinterklaas

 - Bingo

 - Disco 

 - Paas-activiteit

 - Playbackshow

 - Filmavond

 

Nu meteen lid worden van de kangoeroe klup? Vul dan het inschrijfformulier in en neem deze woensdag mee naar de training. Klik hier voor het inschrijfformulier

 

Als de kinderen 7 jaar worden, zijn ze te oud voor de kangoeroe klup en stromen ze door naar de F-jeugd. De F-jeugd traint twee keer per week (op woensdag en vrijdag van 18.00-19.00 uur en speelt wedstrijden op zaterdag).

 

Een kijkje komen nemen bij onze kangoeroe klup? Of wil je meer informatie? Mail school@kvdot.nl.

 

Spurt
Spurt
Scoro
Scoro